Съхранение на благородни метали е една индустрия, която е построена въз основа на необходимоста да се осигури безопасна и сигурна опция за съхранение. Инвестициите в благородни метали се увеличават, и докато този сектор се е използвал само от богати бизнесмени,правителства и големи фирми,през последните години е възможно всеки да използва  тази услуга,тъѝ като не винаги е изгодно съхранението на благородни метали у дома,и  когато застраховката е скъпа и когато  просто крадец ви ограби  вие ​​губите всичко за което някога сте работили . Също така за сейф, където банките не са сигурни, и ако искате да се чувствате наистина комфортно и сигурно триябва да направите отделна застраховка за съдържанието която може да бъде скъпа,и е трудно да се получи за благородни метали във сеифове на банки. Налице е също така рискът за сигурноста на Банката  за  обявяване в несъстоятелност" Фалирала",като затвори от паника и редици по гишетата,или конфисказия и национализация от Правителствто. Размерът може да бъде проблем, ако един инвеститор реши да направи голяма инвестиция в монети, количеството може да бъде обемисто, превишаване на капацитета на обикновена касета.Съоръженията за съхранение на благородни метали са били създадени, за да се реши този проблем. Тези компании имат висока степен на сигурност трезори, където всички  метали се съхраняват и  наблюдават непрекъснато.Rexau ЕООД предлага , доверено и осигурено съхранение в три континента за големи и малки инвеститори. Поверителност и неприкосновеност на личния живот са в основата на това, което правим , не декларираме вашите  сделки или съхранения.Rexau Ltd Storage расчита на оператори за исключителна безопасмост, или една от най-сигурната форма на  собственост в метали във целия Свят.Тъй като ние съхраняваме вашите благородни метали в трезорите на световен лидер за благородни метали фирми за съхранение, можете да бъдете сигурни, че вашите скъпоценни метали се съхраняват в едни от наѝ-сигурните трезори на разположение.Нашите клиенти съхраняват своите метали във Виена, Торонто и Сингапур с международни фирми за съхранение като GVS, S.T.A.R и Brink са най-уважаваните оператори по съхранение за благородни метали. Съхраняваѝте метали в трезори предпочитани в тези несигурни времена".Тяхните съоръжения  на активи коѝто  притежават, са  100% застраховани срещу всички физически загуба,кражба, повреда, или на друго основание, като и небрежност от страна на служителите   в техните трезори .Следователно, те са в състояние да удостоверият по всяко време, че получавате най-голямото качество на защита.
Повечето застрахователни премии  са цена непризната за покритие  кражби, политика  за покритие на благородни метали от вашия дом, и сейф съдържанията не са застраховани. По тази причина, изолирано или разпределено съхранение  със самостоятелен свод, напълно осигурено от трета страна попечител е чудесна възможност за съхраняване на злато, сребро и други благородни метали .Директна собственост:  съхраняване на метали под Rexau Ltd Secure Storage винаги остава собственост на клиента. Rexau Ltd са просто  "съхранители на стока", което означава, че клиентите имат пълното право на  собственост на техните метали,  кюлчета или монети.Във момента в които клиента физически  закупи метала,тои става  негова собственост, до момента в който клиента го продаде, и не може да бъде част от Rexau Ltd или  претенции на трети лица.

Ние съхраняваме в три Градове във света:АВСТРИЯ Виена

GVS Vault Hochsicherheits-Lager Wien-Север." Top" сигурност
100% независимо от банковата система и на правителствата
активен контрол на физическите запаси от външен одитор.
Всички съхранявани благородни метали са напълно осигурени 100% кражба, пожар,рухване на зградата.
Различни варианти на разположение за опалнимощяване , дори в случаѝ на смърт.
Най-високо ниво на сигурност за ценните  метали,специални изработени стоманени каси на дружеството Вертхайм.
Обучена охрана денонощно на място мониторинг Алармена система  Siemens със сертифициране VSO + VDS Инфрачервен видеонаблюдение + Висока Sensitive сеизмичен детектор.
Достъп за упълномощени лица само + система за контрол на мулти-човек.

Годишните такси :
1% годишно за съхранение на злато
1,4% годишно за сребро, платина съхранение,
над 15 000 евро се съхранява при нас  с намалени такси на 0.2% злато и сребро, платина от 2-рия семестър на горе.СИНГАПУР

S.T.A.R The Vault. Състоянието на техниката за сигурност e стратегически разположена в Сингапур в рамките на 2 минути от полицията и е физически, обезпечен  24 н./7 дни, периметър служители по сигурността, оперативната сигурност се осигурява от въоръжена Сингапур Спомагателна полиция. Системата за сигурност работи 24н./7 дни услуги за мониторинг с локални и отдалечени резервни копия за видеонаблюдение, четворни сензори тип аларма и 2,5 тона клас I врати. Злато и платина се съхраняват в специален UL класиран Class II Vault (свод в трезор), който се състои от тридесет сантиметра дебели композитни стоманени стени. Ненадмината застраховане.S.T.A.R има един от най-пълните осигурителни политики в индустрията сключвани и от Лойд на Лондон. Нашето покритие включва кражба, пожар, сграда колапс, защита от вътрешни работни места (изневяра осигуряване), и небрежност (Мистериозно изчезване) - задължения не често на разположение на други трезори като,те не отговарят на експлоатационните стандарти, изисквани от застрахователя или не могат да си позволят премиѝните.

годишни такси :
1,3% годишно за съхранение на злато
1,5% годишно за сребро, платина съхранение
над 15 000 евро се съхранява при нас такси с намаляване на 0,15% злато и сребро, платина от 2-рия семестър г.КАНАДА Торонто

Brink's Vault Синоним на Тотална безопасност В  Brink's работят над 70 000 души в над 100 страни и е една от най-големите и известни оператори на сигурността в света. В САЩ, Brink's е синоним на охранителната индустрия. Канада Brink's е  в бизнеса от 1927 г. и работи с трезори на благородни метали с висока сигурност в редица градове по света. В Канада, Brink's също ръководи два трезори за  благородни метали  в Онтарио, един от които е в Торонто, отново много близо до канадската злато и сребро рафинерия Johnson Matthey  в Брамптън, до вратите на  Торонто. Brink's е участващ в благородни метали покрай механичните блиндирани транспорти и всички благородни метали коѝто търгуват, се съхраняват във сигурен свод под 24-часова охрана. Няма по-безопасно място за вашите метали . Трезорите са изградени и оборудвани с най-новата - световен лидер в технологиите. Цялото съоръжение е защитено  24 часа на ден, 365 дни в годината, напълно застраховани срещу кражба, пожар и всяко бедствие. Мир на ума за вашите метали поверени на Brink's.

Годишните такси :
1,2% годишно за съхранение на злато
1,5% годишно за сребро, платина съхранение
над 15 000 евро се съхранява при нас със намалени такси от 0,15% злато, сребро и платина от 2-ри семестър г.